Flugan Cup

Hej allesammans!
Vintersäsongen börjar närma sig och inomhusflyg blir då aktuellt. Vore väldigt roligt om vi kunde få ihop en enklare tävling/cup i vinter under några av tiderna vi bokar upp.

Flugan-cup, en friflygande gummimotor modell som man bygger ihop på en kväll eller två.

Små inställningar är avgörande och man får stor förståelse för hur ett flygplan fungerar. Vi hjälps åt att få bra och välflygande flugor och delar kunskap mellan oss för att bredda våra kunskaper och glädje inom hobbyn!

Var med och skapa roliga minnen och i bästa fall en årlig aktivitet för varje vintersäsong! Lika roligt för stora som små!

Ytan som behövs är halva hallen så det går utmärkt att kunna flyga radiostyrt på andra halvan de tillfällena cupen äger rum.

Tävlings-reglerna är väldigt enkla:
-Längst tid i luften
-Tidtagning på 4 flygningar varav 3 bästa tiderna räknas.

Regler för modellen:
-Modell måste byggas utefter ritning(alla ska ha samma vingyta, stabbyta, längd på kropp)
-Byggmaterial är valfritt såsom balsa, kolfiber, papper etc.
-Måste vara en gummimotor propeller i plast.
-Fri trimning/modifiering av modell så som t ex anfallsvinkel på vinge/stabbe, flytta ner/fram motor så vinge kan monteras varsomhelst på kroppens längd, annat gummibrönsle(tjocklek och längd på gummisnodd) etc etc.

OBS! Det finns erbjudandet att köpa en Fluga som har en unik design på tryck med din klubblogga och namn/smeknamn till ett självkostnadspris av 30kr. Kontakta då isf Robin på telefonen: 0739067104 eller mail: Robin.andersson88@hotmail.com

Comments 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.